social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono
topbanner-colour-futures.jpg

Colour Futures 2020

2020 staat voor het begin van een nieuw decennium vol van nieuwe mogelijkheden. Technologie heeft de manier waarop mensen leven veranderd waardoor sociale media, digitalisering en robots onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven. Hoewel technologie veel voordelen biedt, is er een verlangen om meer verbonden te zijn, met andere mensen, met het milieu, en om creatiever te zijn. Kortom, om meer MENSELIJK te zijn


Rust & helderheid

Ontdek TRANQUIL DAWN, een kleur die rust en helderheid uitstraalt. Een vloeiende en veranderlijke tint waarvan het effect varieert naargelang het palet waarmee het wordt gecombineerd. Dit maakt van TRANQUIL DAWN een veelzijdige kleur die in een breed scala aan kleurenschema’s kan worden opgenomen.

Een kleurenpalet voor elke sector

Ter ondersteuning van de Kleur van het Jaar werden 4 inspirerende kleurenpaletten samengesteld. Van ziekenhuizen tot hotels, TRANQUIL DAWN kan worden gebruikt om elk gebouw te transformeren en diverse sferen te creëren. De kleurenpaletten werden dan ook speciaal ontwikkeld om architecten, interieurarchitecten en bouwheren wereldwijd te ondersteunen in het behalen van indrukwekkende resultaten.

CARE: Aanbevolen voor kantoren, gezondheidszorgPLAY: Aanbevolen voor kantoren, onderwijsMEANING: Aanbevolen voor residentieel, hotels & recreatieCREATIVITY: Aanbevolen voor residentieel, hotels & recreatieVan al deze trendkleuren kan je A5 kleurstalen bestellen via de Sikkens Samples Service, een online bestelplatform.

Bekijk de vorige versie: Colour Futures 2019.