social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono
topbanner-kleuradvies-op-maat.jpg

Kleuradvies

De professionals van Sikkens Color Studio staan steeds voor je klaar. Zij ondersteunen je bij je project en bieden kleurondersteuning op maat.


Hoe gaat het in z’n werk?

De kleuradviseur van Sikkens Color Studio spreekt met jou en je klant een tijdstip af waarop hij de werf kan komen bekijken. Persoonlijk contact tussen de kleuradviseur en de klant is essentieel voor een goed resultaat. De kleuradviseur bespreekt de verschillende kleurmogelijkheden, rekening houdend met de leefwereld en smaak van de klant, de stijl van het ontwerp, het meubilair, de lichtinval, het gebruik van de ruimte enz.

Enkele dagen na het bezoek stuurt Sikkens een kleurdossier met een helder en compleet advies. Voor elke te schilderen ruimte of oppervlak worden de kleurcodes vermeld. De gekozen kleuren worden weergegeven met een geprint kleurenoverzicht. Als het gaat om een buitenadvies, dan bevat het dossier ook een ingekleurde foto van de gevel.

Het spreekt voor zich dat het verstrekte advies niet alleen rekening houdt met esthetische criteria, maar ook met de technische vereisten en de haalbaarheid. Sikkens biedt deze service aan tegen een vaste en aantrekkelijke prijs.